8 ми март в Лесковац

В категория: Екскурзии, Сърбия

hotel_bavka1a18198b530d32887bfc53c5b3b9c16b01eksurzia-srbiya-94319732dd0a5347c264de76dc8b14fb93d_767x341_crop_f0769e943b

ЗА 8-МИ МАРТ В ЛЕСКОВАЦ

Две нощувки със закуски и две вечери, едната от които празнична

МАРШРУТ: СОФИЯ – ЛЕСКОВАЦ – СОФИЯ

Дата: 06.03.2020 – 08.03..2020 г.

За ползващите организиран транспорт

I Ден –Отпътуване в 09.00 ч. от ул. „Оборище”, в частта й между площад „Св. Александър Невски” и бул. „Васил Левски”, София Преминаване през граничните пунктове „Калотина“ и „Градина“. Пристигане в третия по големина град в Сърбия – гр.Ниш. Интересни забележителности: площада на Освобождението; Паметникът на освободителите; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Националния театър; Турската крепост от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско селище под името Найсус, Нишкия университет.Свободно време в центъра на града. Пристигане в Лесковац – след обяд. Настаняване в хотел „БАВКА” 3* – Лесковац. Свободно време.Вечеря в ресторанта на хотела.

II Ден -. Закуска.Свободно време. Прaзнична вечеря, по случай 8-ми март , в ресторанта на хотела с музика на живо и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

III Ден – Закуска. На обяд освобождаване на хотела и отпътуване за България. Завръщане в България – привечер

ЦЕНА: 175лв.

Офертата включва:
 2 Нощувки със закуски в хотел „БАВКА” 3* www.bavka.rs – Лесковац
 Една вечеря в ресторанта на хотела
 Една Празнична вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо и неограничена консумация на местен алкохол
 Посещение на град Ниш /За пътуващите с организиран превоз/
 Представител на фирмата

Офертата не включва:
 Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз – 25лв.
 Разходи от личен характер;
 За настаняване в самостоятелна стая се доплаща сумата от 70лв.
 Медицинска застраховка- с лимит на отговорност 2000евро – 4лв
 Застраховка „Отмяна на пътуване“ при отказ от пътуване от страна на потребителя, която се заявява по желание на потребителя в деня на сключване на договор за туристически пакет, според общите условия и тарифа на „Евроинс”.
 Допълнителни възможности за застраховане за разходите не включени в покритието на основия пакет- съдействие, включително, репатриране, както и случаите на злополука, болест, стоматологични услуги и др., които се предлагат в офиса на агенцията и в офисите на застрахователна компания „Евроинс“ срещу доплащане, съгласно тарифите на Застрахователя.

Начин на плащане: 50% от пакетната цена при резервация за пътуването. Доплащане на екскурзията до 14 дни преди датата на отпътуване.
Тип на програмата: „СПО” (специална промоционална оферта)
Потребителят има право да се откаже от пътуването, без санкция, до 3 дни след подписване на договор за туристически пакет и внасяне на депозит.
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване
- ако прекратяването е от 59 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 30 % от цената на пътуването
- ако прекратяването е от 29 до 20 календарни дни преди датата на пътуването – 50% от общата стойност на пътуването
- ако прекратяването е от 19 до 14 календарни дни преди датата на пътуването – 80% от общата стойност на пътуването
- ако предкратяването е под 14 календарни дни преди датата на пътуването – 100% от общата цена на организираното пътуване.
При отказ от пътуване, заявено с договор в “Последния Момент” или „Last Minute”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Ранни Записвания” или “Early Booking”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
При отказ от пътуване, заявено с договор на „Специални Промоционални Оферти” или „SPO”, се удържа неустойка в размер на цялата внесена сума.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 40 туристи.
Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 7 дни преди датата на отпътуване!
Общи данни за паспортен и визов режим, както и здравни изисквания: задграничен паспорт или лична карта, с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване. Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Оставете коментар или направете заявка