ЕТНО СЕЛО СЪРНА

В категория: Автобусни, Екскурзии, Сърбия

etno selo 2 etno selo etno sarna etno selo

Да посрещнем Сръбската Нова Година    в ЕТНО СЕЛО СЪРНА
13.01.2023 – 15.01.2023 година

1 ден: Отпътуване в 08.00 ч. от Автогара Сердика по маршрут: София – ГКПП Калотина – Пирот – Етно село СРНА – София. Посещение на известния пиротски пазар, където можете да си закупите много екологично чисти продукти, както месни, така и млечни (препоръчваме да пробвате каймак – традиционен сръбски продукт, подобен на масло), но също и много плодове и зеленчуци. Свободно време за разходка и обяд. Отпътуване за Етно село Срна. Пристигане и настаняване в хотела. Посрещане на Сръбската Нова Година  вечеря с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство. Нощувка.

2 ден: Закуска. Свободно време или по желание посещение на гр. Княжевац /срещу допълнително заплащане/ свободно време за пазар. Връщане в хотела. Вечеря с жива музика и неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.Нощувка.

3 ти ден: Закуска. Освобождаване на стаите и отпътуване за София с попътно посещение на Темски манастир „Свети Георги“, действащ женски православен манастир в Източна Сърбия. Днес той е част от Нишката епархия и е разположен на левия бряг на река „Темщица“, край село Темска. След кратка пауза за разглеждане на манастира и снимки, продължаваме към България. Пристигане в град София привечер.

ЦЕНА: 340.00 лв

Цената включва:
- Транспорт с туристически автобус
- 2 нощувки със закуски и 2 вечери с богато меню, музика на живо и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки в Етно село Срна
- Посещение на град Пирот
- Посещение на Темски манастир

Цената не включва:
- Разходи от личен характер
- Медицинска застраховка – 5 лв.
- Посещение на Княжевац – 10 евро
Агенцията си запазва правото да променя реда на посещаваните обекти по независещи от нея причини !

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Оставете коментар или направете заявка