Уикенд в Истанбул за деня на влюбените

В категория: Автобусни, Екскурзии

BIG_2911gall_9b47474c1318da0910282ac90d50ca2d_1292256256280ISTANBUL 3img_247650_1711836_lshopingi

Може да се пътува в ТУРЦИЯ с бърз антигенен тест. За влизане в България е необходимо бърз антигенен тест, ПСР или сертификат за ваксинация.


Уикенд в Истанбул -  10.02.2022 – потвърдено

Първи ден: четвъртък
Отпътуване от Кюстендил в 17.30 часа от паркинга зад театъра, от Дупница  18.30 часа от старата автогара /лидъл/. Отпътуване от София 20.00 часа от паркинга на Александър Невски,от Шел Пазарджик 21.00 часа,  от Пловдив 21.45часа от ОМV бензиностанцията до хотел “Санк Петербург”. Преминаване през ГКПП Капитан Андреево. Нощен преход към Истанбул.

Втори ден: петък
Пристигане в Истанбул рано сутринта. При възможност настаняване в хотела, веднага след пристигане. Автобусна обиколка на Истанбул, която се провежда с професионален екскурзовод на български език посещение на: Площад Султанахмед, расглеждане на  Синята Джамия (уникална с това, че има 6 минарета), Хиподрума, Колоната на Константин, Египетския обелиск, Змиевидната колона, Фонтанът на Вилхелм ІІ. По желание разходка с корабче по Босфора – преминаване под въжения мост над Босфора – разглеждане на едни от най – скъпите къщи и Султански дворци. По желание посещение на двореца Долмабахче – втория султански дворец на Истанбул. Построен е от арменския архитект Байлян в типично европейски стил (Барок и Рококо). Разполага с 285 стаи, 30 зали, 6 хамама, 68 бании. За строителството му са използвани 14 тона злато, 40 тона сребро, много седеф и кристал. В 36 метра високата му тронна зала виси 4 тонен полилей от английски кристал. Разходка из красивете градини на двореца Долма Бахче. По желание посещение на елитно бар вариете с ориенталска програма. Меню: салата, топли предястия, основно ястие, плодове. На човек 2 чаши алкохолни или безалкохолни напитки или вечеря на яхта с неограничени питиета. Нощувка.

Трети ден: събота
Закуска в хотела.  По желание посещение на най – високата сграда в Истанбул Сапфир  – 236 м., с шестата по височина в света панорамна тераса – 360 градуса. Там ще имате уникалната възможност да се насладите на 4D кино изживяване – разходка с хеликоптер в Истанбул. По желание посещение на МОЛ Флория Истанбул, в който се намира и  АКВАРИУМ – Флория – един от най-големите в Истанбул. Ще имате възможност да се разходите измежду над 15 хиляди вида морски обитатели.  Аквариумът се намира в един от най-големите търговски центрове на Истанбул – Флория ИСТАНБУЛ, където имате възможност да пазарувате от стотици световноизвестни марки. По желание посещение на джамията Чамлъджа и посещение на пеещите фонтани в регион Аташехир.Нощувка.

Четвърти ден: неделя
Закуска в хотела. Посещение на магазина за сладки изкушения, посещение на фирмения магазин за кожени изделия Елиболу. Отпътуване за Одрин.  Посещение на перилната борса в града. Разходка в центъра на града и посещение на джамията „Селимие“. Отпътуване за България

Цена от Кюстендил – 160.00 лв.
Цена от Дупница – 155.00 лв.
Цена от София – 135.00 лв.
Цена от Шел Пазарджик – 130.00 лв.
Цена от Пловдив – 125.00 лв.

Цената включва
Транспорт с туристически автобус
2 нощувки със закуски на шведска маса в хотел Мартинез 3+*;
Посещение на магазина за сладки изкушения
Посещение на магазина за кожени изделия Елиболу
Посещение на град Одрин
Посещение на борсата за перилни препарати
Посещение на Джамията Селимие
Водач на групата по време на пътуването и престоя в Истанбул

Цената не включва:
Автобусна панорамна – 15 евро
Посещение на аквориума Флория – 200 TL
Трансфер до Мол Истанбул Флория – 5 евро
Елитен бар Вариете Гар с вечеря – 29 евро
Разходка с кораб по Босфора – 17 евро
Посещение на фонтаните с джамията Чамлъджа -17 евро
Посещение на Двореца Долма Бахче – 25 евро
Посещение на най-високата панорамна площадка в Турция и 4D кино – САПФИР – 22 евро
Вечеря на Яхта – 45 евро
Застраховка – 5 лв.
Доплащане за единична стая – 60 лева
Доплащане застраховка за лица над 65г. – 10 лв.
Необходими документи: лична карта, задграничен паспорт и ксерокопие на 2/3 страница с валидност поне 60 дни след приключването на екскурзията.

Хотел Martinenz предлага тераса на покрива с невероятен изглед към Истанбул и Мраморно море, както и комфортни помещения за настаняване и безплатен безжичен интернет. Той се намира на няколко минути от историческите забележителности.

Хотел Martinenz се намира в квартал Laleli, на място с отлични транспортни връзки, които осигуряват лесен достъп до всички части на Истанбул.

Гостите могат да релаксират в комфортните и климатизирани стаи със сателитна телевизия. В общите части на хотел Martinenz има безплатен безжичен интернет.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Оставете коментар или направете заявка