Уикенд в Истанбул с тръгване от Кюстендил, Дупница, Перник

В категория: Автобусни, Екскурзии

BIG_2_15416848761621EDIRNEedirne-0edirne-150x150

Уикенд в Истанбул
с тръгване от Кюстендил, Дупница, Перник

Дати на отпътуване: 22.10 ; 12.11; 03.12; 17.12.2020

1-ви ден: София – Истанбул
Тръгване от Кюстендил 17.30 часа, от Дупница 18.30 часа, Перник 19.00 часа, София в 20.00 ч. от Мотел Ихтинан 20.30 часа , ОТ Шел Пазарджик – 21.00 часа , ОМВ до хотел Санк Петербулг Пловдив – 21.45 часа . Нощно преминаване на граничните пунктове Капитан Андреево и Капъ куле.
2-ри ден: Истанбул
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел (ако е възможно веднага, ако не настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб. Стаите се освобождават до 12:00 ч.).
Панорамна обиколка с автобус на гр. Истанбул посещение на Желязната църква Свети Стефан, преминаване по моста над залива Златен рог в новата европейска частна града, преминаване в азиатската част на града по въжения мост над пролива “Босфор“ – чудо на строителната техника и фото – пауза край Босфора на площадката Бейлер Беи. Връщане в Европейската част на града на площад „Хиподрума” с трите обелиска, до който ще видим още Синята джамия (само отвън ) и Света София свободно време за снимки. След обяд по желание трансфер до АКВАРИУМ . Връщане в хотела. По желание* (срещу доплащане) вечеря на яхта по Босфора с турска шоу-програма / куверта включва програма, трансфер, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. Нощувка.
3-ти ден: Истанбул
Закуска. В 09.00 ч. По желание * (срещу доплащане) разходка с корабче по Босфора, посещение на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език.
След обяд по желание (срещу доплащане) посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. Посещение на Пеещите фонтани. Свободно време за кафе-пауза и снимки. Връщане в хотела. Нощувка.
4-ти ден: Истанбул – Одрин – София
Закуска. Посещение на магазин за сладки изкушения. Посещение на Кожена фабрика. Посещение на аутлет център „Мол 212”. Отпътуване за град Одрин. Престой в града за кратка почивка, посещение на Борсата в Одрин, и най-голямата джамия в Турция – „Селимие“. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София на площад Александър Невски, Перни, Дупница, Кюстендил.

Цена на човек в двойна, тройна стая – 130 лв.

Цената включва:
Транспорт с автобус
Две нощувки със закуски в хотел 3*
Водач от туристическата агенция по време на пътуването и престоя в Истанбул
Пътни гранични такси
Посещение на фабрика за кожени изделия в Истанбул
Посещение на Одрин
Посещение на перилната борса в Одрин
Посещение на Джамията Селимие в Одрин

Цената не включва:
Доплащане за тръгване от Кюстендил – 30 лв., Дупница -25 лв., Перник – 20 лв.
медицинска застраховка – 5 лв. за лица над 65 год.до 79 год. -8 лв.
Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод– 15 евро
Разходка с корабче по Босфора – 17 eвро
Вечерна автобусна разходка и посещение на пеещите фонтани – 15 евро
Входна такса на аквариума – 95 Турски лири
Трансфер до аквариума – 5 евро
Посещение на небостъргача Сапфир с билет за 4D симулацията на полет с хеликоптер и панорамната площадка- 22 евро
Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език – 25 евро /с включена входна такса и трансфер/
Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство – 45 евро
Лица над 79 г. не се застраховат!

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Оставете коментар или направете заявка